ESET Internet Security saavutab MRG Effitas 1. taseme sertifikaadi

ESET on üks ainult neljast turuosalisest, kellel on vastav sertifikaat. Testiti üheksat teenusepakkujat.

ESET, ülemaailmne küberturbe liider, saavutab MRG Effitas internetipanganduse/brauseri turbe 1. taseme sertifikaadi oma tootele ESET Internet Security.

MRG Effitas on ülemaailmne liider iseseisvate IT-turbe efektiivsustestide läbiviimisel, omades vastavat ekspertiisi ja seda valdkonda uurides. MRG Effitas on ESET Internet Security lahendusele omistanud 1. taseme sertifikaadi oma internetipanganduse/brauseri turbe sertifitseerimise 2019. aasta I kvartali aruandes. ESET on üks ainult neljast turuosalisest, kellel on vastav sertifikaat. Testiti üheksat teenusepakkujat.

MRG Effitas on ainus testija, kes kontrollib turbelahendusi 100% levivate ohtude suhtes ja on internetipanganduse turbelahenduste testimise esirinnas. Internetipanganduse / brauseri turbe sertifitseerimisprogramm on de facto standard, mida turbelahenduste pakkujad ja ettevõtted kasutavad selleks, et saavutada kõige kõrgem ja täpsem hinnang oma toote efektiivsusele finantsmaailmas levivate pahavararünnakute suhtes.

Aruandes kasutati kolme testi: pärismaailmas reaalne test finantsmaailma pahavara vastu, botneti test pangandustroojalasega ja krediitkaardi andmete varastamise simulatsioon. Simuleerides tavakasutaja käitumist, paljastasid testid selle, kuidas finantsmaailmas leviv pahavara toimib, kuidas see rünnakuid läbi viib ja milliseid rünnakuid vältida suudetakse – nii tagatakse kõrgeim kaitsestandard.

Elöd Kironský, ESETi tehnoloogiaarendusosakonna juht, kommenteeris: „See sertifikaat peegeldab ESETi pühendumist kasutajate kaitsmisele kõigis internetis tegutsemise aspektides. Olgu tegemist internetipanganduse või ostlemisega, meie kasutajate isikliku teabe kaitsmine pahavara eest on kõige kõrgema tähtsusega. Finantsmaailmas suurenev pahavara levik tähendab aina suuremat ohtu kasutajatele. Oleme uhked, et suudame oma kasutajatele pakkuda usaldusväärseid lahendusi, mis muudavad maailma turvalisemaks ja neid kaitsevad.“

ESETi pakkumiste kohta on rohkem teavet siin: ESET Internet Security.