ESET pälvis auhindu oma täiustatud ohutõrjelahenduste eest

ESET PROTECT Cloud lahendus oli konkurentide seas esikohal

ESET, üks ülemaailmsest liidritest küberturbe vallas, pälvis kahes eraldi AV-Comparativesi testis ettevõtetele ja tarbijatele pakutava eest kõrged hinded. Lahendus ESET PROTECT Cloud saavutas konkurentide seas esikoha testis the AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test – Enterprise. Samas oli tarbijatele mõeldud ESET Internet Security tipptegijaks testis the AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test – Consumer.

Juhtiv sõltumatu testimisorganisatsioon AV-Comparatives, mis on tuntud uuenduslike päriskeskkonnas testimise poolest, kohaldas ESETi ettevõttelahenduses häkkimis- ja sissetungimeetodeid, mis võimaldavad ründajatele juurdepääsu sisemistele arvutisüsteemidele ja matkivad pärismaailmas kasutatavaid ohte. ESET PROTECT Cloud väljus sellest rangest testimisest AV-Comparativesi sertifikaadiga täiustatud ohutõrje eest, mis antakse toodetele, mis selle sooritasid, ja ESETi puhul saavutas toode lisaks sooritusele ka tipptulemused analoogide seas, olles ainus lahendus, mis tuvastas 15st ründestsenaariumist 14.

ESET-i tarbijalahendus pidi osalema ka ranges testimises eraldi AV-Comparativesi testis, mille eesmärk oli välja selgitada, kui hästi suudab lahendus lõpptarbijat kaitsta, mitte lihtsalt ohte tuvastada. ESET Internet Security saavutas oma tõrjelahenduste eest korralikud hinded ja pälvis Advanced Threat Protectioni sertifikaadi tasemel Advanced+.

Juraj Malcho, ESETi tehnoloogiadirektor kommenteeris saavutust: „Ükski küberturbelahendus pole täiuslik, kuid ESETis püüame alati olla parimad ja meil on väga hea meel näha, et kõrgelt hinnatud sõltumatu testimisorganisatsioon nagu AV-Comparatives kinnitab, et me täidame oma lubadust.”

Lisateavet ettevõtetele mõeldud ESETi täiustatud ohutõrjelahenduste kohta leiate siit ja tarbijatele mõeldud ESETi täiustatud ohutõrjelahenduste kohta siit.