IDC MarketScape nimetas ESETi juba teist aastat järjest “Põhitegijaks”

ESETil tugevad eelised ohtude uurimise valdkonnas

Juba teist aastat järjest on ülemaailmne küberturbe liider ESET tunnistatud põhitegijaks 2020. aasta IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software tarkvara pakkuja hinnangus (Doc #US46092220, September 2020).*

Väljaandes hinnatakse ettevõtetele mõeldud mobiilsete ohtude haldamise tarkvara toodete turgu, aidates organisatsioonidel tuvastada tugevate pakkumiste ja hästi integreeritud äristrateegijatega tarnijaid.

Vastavalt aruandele on “ESETil tugevad eelised ohtude uurimise valdkonnas, eriti Androidi pahavara tuvastamise käitumise tuvastamise valdkonnas”. IDC märgib, et organisatsioonid, kes soovivad turbetooteid ja toiminguid koondada ühte tööjaama kaitse turbemudeli ümber, peaksid kaaluma ka teenusepakkujana ka ESETit just tema laia tööjaama kaitse ja turbehaldustööriitade portfelli ning mobiilsete ohtude haldamise tõttu.”

2020. aastal on mobiilside turvalisus väga suure prioriteediga, kuna tohutu hulk organisatsioone on suuremahuliselt üle läinud kaugtööle ning ründav pool on hüppeliselt suurendanud oma katsete arvu. Töötajad kasutavad üha enam oma mobiilseadmeid igapäevase töö tavapärase osana ning on hädavajalik, et need seadmed oleksid kaitstud. Ettevõtted peaksid tagama, et kõik tööjaama kaitsed oleksid turvatud sellise tarkvaraga nagu on ESET Endpoint Security Androidile, mis kasutab mitmekihilist kaitset paljude ohtude eest.

Antud teemakäsitlus on tänapäeval enam kui kohane, kuna paljudele on mobiiltelefoniohtude vastu võitlemine, hallates seejuures organisatsiooni kõiki seadmeid, märkimisväärne väljakutse. Igal töötajal võib olla mitu mobiilseadet ning iga seadme tarkvara kontrollimine võib olla aeganõudev ülesanne. Ent pakkumised nagu ESET Security Management Center ** – mis on lisatud automaatselt kõikidese ESETi tööjaama kaitse litsentsidesse – võivad muuta protsessi sujuvamaks. Sellel on ainult üks klaaspaneel, millest saab hallata kõiki võrgus olevaid masinaid

ESETi analüüsi suhete juht Zuzana Legáthová kommenteeris: “IDC MarketScape on IT-tööstuse üks olulisemaid pakkujate hindamistööriistu ning see, et nad tunnustavad ESETit jätkuvalt põhitegijana on suurepärane tunnistus ESETi mobiilsideturvalisuse tugevusest. ESET sai selle aasta hinnangus paremad tulemused jõudluses ning see on kinnitus meie üha kasvavatest võimalustest mobiilsete ohtude haldamise tarkvara edendamisel. Ettevõtted kogu maailmas võivad olla rahulikud, kuna ESETi asjatundlikkus tagab eadme ohutuse ja turvalisuse. Tunnustus IDC Marketscape’i poolt on oluline kinnitus sellele.”

* IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2018–2019 Vendor Assessment, Doc # US44521018, December 2018

** nimetatakse ümber ESET PROTECT -ks