ESET saavutab Canalys globaalsel Cybersecurity Leadership Matrix 2019-l Championi staatuse

ESET on vaid üks viiest globaalsest #küberjulgeolekuettevõttest, kes on saavutanud #Champion staatuse @Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019-l

ESET, ülemaailmne küberjulgeoleku juht, on saavutanud esimest korda Championi staatuse Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019-l.

Canalys on juhtiv ülemaailmne tehnoloogiaturu analüütika ettevõte, millel on selge eesmärk: see püüab suunata kliente tehnoloogia tööstuse tulevikku ja mõelda väljaspool mineviku ärimudelistest.

Nende küberjulgeolu juhtimise maatriks hindas 15 küberjulgeoleku pakkujat viimase 12 kuu jooksul näidatud ülemaailmsete tulemuste põhjal. Maatriks ühendab Canalys Vendor Benchmarkist saadud partnerite tagasiside ja iga pakkuja  investeeringute, strateegia, tulemuslikkuse ja soorituse põhjal tehtud analüüsi.

ESET oli Cisco, Sophos, Palo Alto Networks ja Fortineti kõrval üks viiest pakkujast, kellele väljastati Championi staatus. Meistritel on Canalys Vendor Benchmarkis kõrgeimad hinded ja neil on ühised omadused, sealhulgas kanalite protsesside täiustamine ja lihtsustamine ning tõestatav pühendumine koostööosapoolte tulude kasvule. Meistrid peavad samuti näitama, et nad teevad jätkusuutlikke investeeriunguid oma kanalimudelite tulevikku, sealhulgas kanalite programmidesse ja algatustesse.

Canalys’i teadusanalüütik Ketaki Borade kommenteeris: “ESET kindlustas Championi positsiooni tänu oma tugevale partnersemntimendile jätkuvate investeeringutega rahvusvahelistel turgudel, kus keskenduti enim kohalike ressursside omamisele oma spetsialistide toetamiseks. ESET jätkas  partnerprogrammide arendamist, tõhustades ettevõtete tehingute protsesse, käivitades tehnilise valmiduse juhtpaneeli ning pakkudes rohkem koolitus- ja sertifitseerimisprogramme.”

Lisateavet ESETi pakkumiste kohta leiate meie kodulehelt.