ESET on kuulutatud juhtivaks ja parimaks küberturvalisuse ettevõteteks Kesk- ja Ida-Euroopas

ESET on Euroopa Liidus tegutsev, juhtiv IT turvalisusega tegelev ettevõte, mis on Kesk- ja Ida Euroopas lõpp-punkti turvalisuse turvalisuse tipp tarnija, võttes suurima osa igaaastasest turu jaotusest. Vastavalt IDC’i lõppjärgu turvalisuse tarkvara turujaotuste 2017. Aasta raportile) on ESET’I turuosa Kesk- ja Ida-Euroopa maades arvestatud 37,5 protsenti, edestades nii kõiki oma konkurente[1]. IDC’I hinnangul toodab ESET umbes 90 miljonit USA dollarit 2017. aastal Kesk- ja Ida-Euroopa maades registreeritud  IT turvalisuse tuludest, järgides aasta-aastalt 13,5 protsendilist kasvu. ESET on arvatud ka IDC’i “kindlakskujunenud liidrite“ hulka, kelleks on suured ettevõtted laiahaardeliste uurimis- ja arendustöö meeskondadega, tugevate turvalisuse tagajate ja suure innovatsiooni investeerimisega.

ESET’I tehnoloogia pärineb Kesk-Euroopast, meie enam kui 30 aastat tagasi Slovakkias välja arendatud esimese tarkvara programmi tõttu – seda enam oleme uhked, et oleme suutnud hoida Kesk- ja Ida-Euroopat oma tugipunktina. Oleme uhked olles juhtiv “Euroopa Liidus toodetud” IT turvalisuse lahendus ja rahul, et me laiendame oma haaret kaugemale Euroopas, seal hulgas meie kiire kasvamine Lääne-Euroopa turgudel,” ütleb Miroslav Mikus, ESET’I müügi- ja turundus juht Kesk- ja Ida-Euroopa maades.

ESET’ peakorter asub Kesk-Euroopas ja vastavalt hiljuti avaldatud IDC’i turu rapotile hoiab enda käes 37,5 protsenti Kesk- ja Ida-Euroopa turuosast. Vastavalt uuringu firmale asub ESET maailmas 6. kohal.

IDC tõstab oma raportis esile ESET’I krüpteerimise ja kahe tegurilise autentimise, mõlemad üliolulised osised juba kehtivas Üldises Andmekaitsemääruses. “Mõlemad, nii mitme teguriline autentimine kui krüpteerimine on ESET’i keskklassi klientidele saadaval vastuvõetava hinna ja keerukuse tasemega, koos kasutamise lihtsusega… Pakkumine, mis lubab ESET’I klientidele märkimisväärseid andmete kaitsete edenemisi,”kirjutab Mark Child, IDC’i turvalisuse tava juht Kesk- ja Ida-Euroopa maades, antud raporti autor.

[1] Mark Child, uuringute juht, tarkvara, Kesk- ja Ida-Euroopa lõppjärgu turvalisuse tarkvara turujaotused, 2017 (2017. aasta turu andmed) saadaval IDC’i kodulehel

Image designed by Jannoon028 / Freepik