ESET toob oma ainulaadsed küberturbelahendused suurettevõteteni uue äriüksuse kaudu

Äsja asutatud osakonda juhib valdkonna veteran Peter Skodny, kellest saab ettevõttelahenduste juht.

ESET, ülemaailmne küberturbe liider, teatab täna uuest strateegilisest eesmärgist kujundada ümber ettevõtte mitmekesised digiturbe pakkumised ja turule mineku mudel kiiresti kasvavatele äriklientidele.

Tänu 30 aastale küberturbe turul, valdkonna juhtivatele ohu-uuringutele ja järjepidevale tooteuuendustele, k.a nii pandeemia kui ka sõja puhkemise ajal naaberriigis Ukrainas, on ESET-il hea positsioon, et pakkuda ja toetada suurettevõtete suurenenud vajadust turbeteadlikkuse ja vastupidavuse järele ning hallata üha suurenevat tehnoloogia ja ärimudelite keerukust.

Äsja loodud osakond nimega ESET Corporate Solutions laiendab end tõestanud toodete ja teenuste pakkumist terviklike lahendustega, mis on kohandatud nende klientide ja nende valdkondade konkreetsetele vajadustele. Kasutades ESET-i usaldust suurendavaid nullturbetehnoloogiaid ja oma vaieldamatut juhtpositsiooni uurimistöös, saavad ärikliendid uue võimaluse teha tihedat koostööd tugeva, Euroopa sõltumatu küberturbe pakkujaga.

“Suurimaid ettevõtteid ja organisatsioone hõlmav segment on digiturbe valdkonnas üks kiiremini kasvavaid. Viimaste aastate sündmused, nagu pandeemia ja sõda Ukrainas, on veelgi suurendanud nende organisatsioonide vajadust oma kübervastupidavuse tugevdamiseks. Et soovime selles segmendis olulist rolli mängida, oleme otsustanud luua täiesti uue, seda tüüpi klientidele keskenduva osakonna. Usume, et järgmise viie kuni kümne aasta jooksul võib see osakond luua võimalusi sellel uuel turul, mille aastatulud on sadu miljoneid eurosid,” selgitab ESET-i tegevjuht Richard Marko otsust.

ESET Corporate Solutionsi osakond laiendab teenuse pakkumist kaugemale meie tööjaamade auhinnatud turbekomplektist, et tagada suurklientidele võimalus kasutada meie ainulaadset ohuteavet – eriti praegusest konfliktist üle kanduvate ohtude puhul – hästi konfigureeritavaid XDR-lahendusi ja meie valmis turbeteenuseid, sealhulgas hallatud ohutuvastus ja -kõrvaldus (MDR). 

Kuigi need täiustatud võimalused on muutunud suurte organisatsioonide turbepraktika nurgakivideks, on nende kasvuga endiselt seotud väljakutsed, mis nõuavad organisatsioonidelt uute oskuste kogumist, küberturbeeksperte ja asutuste vastupidavust, mida kõike saab hõlbustada kvaliteetse turbe pakkuja. ESET teatab oma 13 ülemaailmse jaotusega teadus- ja arendustegevuse kohtade, ülemaailmsete tugikeskuste, üle 110+ miljoni kasutaja ülemaailmse ohu telemeetria jälgimise, ulatusliku keeletoe ning mitmekesise toote- ja teenusteportfelli kaudu oma täieõiguslikust saabumisest kohandatud lahenduste turule.

“Mul on hea meel liituda ESET-iga ning töötada koos nende motiveeritud ja innukate spetsialistidega kiiresti muutuvas ja pidevalt kasvavas küberturbevaldkonnas. Olen alati ESET-i kasvulugu ja selle omanikke väga austanud ja imetlenud. Usun, et ESET-i Euroopa juurtel ja täielikult läbipaistval eraomandil koos ESET-i ainulaadsete toodete ja uuringuvõimalustega on suur potentsiaal pakkuda meie äriklientidele ainulaadset ja eristavat väärtuspakkumist, kusjuures ESET-ist saab nende usaldusväärne teejuht ja kaitsja küberohtude rägastikus”, räägib Peter Skodny.

“Olen kindel, et Peter sobiv selle uue võimalusega suurepäraselt ja et ta on õige juht, et teha koostööd teiste erakordsete inimestega, keda me kokku viime. Ootan huviga meie koostööd ja tema panust ESET-i enam kui 30-aastasele küberturbe innovatsioonile ja juhtimisele uue mõõtme lisamisel,” räägib Marko.