Ettevõtte Infoturbe liidri tiitel antud ESET-ile viimasel Kuppinger Cole’i juhtimiskompassi võistlusel

ESET, juhtiv küberjulgeoleku ettevõte, teatas täna, et ta on saanud kõrgeima tiitli innovatsiooni, toote, turunduse ja üldise eestvedaja kategooriates 2018. aasta

Kuppinger Cole’i juhtimiskompassi ettevõtte lõppturbe pahavaravastaste lahenduste võistlusel.

Kuppinger Cole’I aastaaruanne uurib võtmetarnijaid ettevõtte lõppturbe turul, keskendudes eriti ettevõtte lõppturbe pahavaravastaste lahendustele. Selles hindamises väärtustab Kuppinger Cole aastaaruandes hinnatud toodete ja teenuste funktsionaalsust, innovatsiooni ja iga tarnija suhtelist turuosa.

„Innovatsiooni valitseja“ kategoorias tunnustab Kuppinger Cole eestvedajaid kui tarnijaid, kes rakendavad uusi tehnoloogiaid ja omadusi, mis on loodud avastama ja eemaldama keerukat pahavara praegustes ja kavandatavates toodetes. ESET-i kiidetakse tema mitmekülgse tuvastusmassiivi eest, mis aitab teha kindlaks ja tõkestada ettevõtete ees seisvaid hädaohte. Kuppinger Cole märgib samuti, et ESET paistab silma failitu pahavara, polümorfismi ja lunavara tuvastamisega.

„Meil on au, et meie ettevõtte turbelahendusi tunnustas Kuppinger Cole,“ ütles Juraj Malcho, ESET-i peatehnoloog. „Ettevõtted seisavad silmitsi üha keerukamaks muutuva vaenlasega, mis on võimeline rakendama erinevaid tehnoloogiaid, et rünnata nende võrke ja lõppsõlmi. ESET pühendub sellele, et anda oma klassis parimaid ärilahendusi, et tuvastada paremini selliseid rünnakuid  ja kaitsta nende eest.“

Edasi hindab aruanne iga tarnijat viie eelvalitud turbekriteeriumi alusel, mis on ettevõtte-suuruste organisatsioonide otsustajatele vajalikud. ESET sai funktsionaalsuses, lõimingus ja kasutatavuses hinnangu „tugev positiivne“, ning turvalisuses ja koostalitusvõimes hinnangu „positiivne“.  Need hinnangud tunnustavad ESET-i pädevust eesrindlike ja skaleeritavate turbelahenduste andmises ettevõtlussektori ettevõtetele.

„Üldise juhtimise“ kategoorias asetus ESET kõrgele kohale tänu oma kolmekümneaastasele võitlusloole pahavaraga ja uuenduslike toodete ja lahenduste turuletoomisele. Kuppinger Cole määratleb „Üldiseid eestvedajaid“, hinnates üheskoos tooteid, turuosa ja uuenduskategooriaid.

Ligipääsuks aruande täistekstile palume klõpsata siia.