ESET-i Endpoint Security saab pronksmedali 2017. aasta Gartneri lõppkaitse platvormide tarbijavaliku auhinnavõistlusel

ESET, maailma juhtiv küberjulgeoleku ettevõte teatab praegusega, et ta on Gartneri teatel 2017. aasta  Gartneri lõppkaitse platvormide partnerhinnangute põhjal tehtud tarbijavaliku auhinnavõistluse pronksmedali võitja [1].

Auhinnad  on kinnitatud lõppkasutajatest asjatundjate – nende hulgas on IT asjatundjad või kasutajad ettevõtetes, millel on kogemusi arvustatava ettevõttelahenduse ostmisel, evitamisel või kasutamisel – poolt määratud tarnijate edetabelikoht. Auhindamine võtab arvesse nii lõppkasutajate arvustuste arvu kui ka kasutajate üldise hinnangu.

116 ettevõtte taustaga kasutajat hindasid ESET-i Endpoint Security’t hindega 4,7 5-st kõigi kriteeriumite põhjal, kiites lahendust lõimingu ja juurutamise, selle kerguse, teeninduse ja toe, tarnija reageerimise õigeaegsuse ning tehnilise toe kvaliteedi eest. IT juhid tootmises ja teeninduses märkisid vastavalt, et lahendus pakub “meie ettevõtte suurepärast stressitut kaitset” ja seda, et sellel on “kerge paigaldus ja kliendihaldus.”

Kommenteerides klienditoelt saadud teenindust, ütlesid kasutajad, et see on „väga vastutulelik töötajaid puudutavate teenuste suhtes“ ja „Suurepärane tarne ja tugi, mis soovib anda vajadusel lisaabi aitamaks säilitada äritegevuse pidevust.

Arvustused ettevõtte taustaga kasutajatelt on ka järgmised:

 „Lahendused ja tugi on kulutõhusad ja väga mõjusad. Platvorm on lõpule viidud ja võimaldab vahendeid selleks, et suurendada ettevõtte turvalisust ja kergendada juhtimist,“ finantsvaldkonna IT juht.

 „ESET haldab minu lõppturbe vajadusi ja vabastab minu turbejuhi aega,“  finantsvaldkonna tegevdirektor.

Selle tulemusena liigitub ESET nelja küberturbe tippettevõtte hulka, mis pakuvad parimaid lõppturbelahendusi, mis põhinevad lõppkasutaja arvustustel.

 „Meil on au saada Gartneri lõppkaitse platvormide partnerhinnangute põhjal tehtud tarbijavaliku auhind – usume, et see on tõeline tunnistus kvaliteettoodete ja teenuste kohta, mida me pakume oma klientidele üle kogu maailma,“ ütles Jeronimo Vatrela, ülemaailmse müügi direktor. ESET-i arvates peaks iga inimene ja ettevõte olema võimeline nautima turvaliselt tehnoloogiat, ja me tunneme uhkust pakkudes lahendusi, mis võimaldavad neil teha just seda. Meie arvates näitavad klientide kõikehõlmavad peaaegu täiuslikud arvustused, mida me esitasime, seda, mida on meil kavas teha.“

Lugege rohkem Gartneri partnerhinnangute põhjal tehtud tarbijavaliku auhinna kohta siit.

[1]Gartneri pressiteade Gartneri lõppkaitse platvormide partnerhinnangute põhjal tehtud tarbijavaliku auhinna võitjad teada, 13. oktoober 2017 http://www.gartner.com/newsroom/id/3807164

Gartneri partnerhinnangute arvustused kujutavad endast üksikute lõppkasutajate arvamusi, mis põhinevad nende enda kogemustel ja ei esinda Gartneri ja selle tütarettevõtete vaateid.

Gartneri lõppkaitse platvormide partnerhinnangute põhjal tehtud tarbijavaliku auhinnad määratakse lähtudes üksikute lõppkasutajatest klientide subjektiivsetest arvamustest, mis põhinevad nende endi kogemustel, avaldatud Gartneri partnerhinnangute põhjal tehtud arvustuste arvul ning antud turul oleva tarnija üldistel hinnangutel, edaspidi kirjeldatud siin: http://www.gartner.com/reviews-pages/peer-insights-customer-choice-awards/ , ja ei ole mitte mingil moel mõeldud esindama Gartneri ja selle tütarettevõtete vaateid.